Macaroni met paddestoelen en tomaat

Macaroni met paddestoelen en tomaat

Macaroni met paddestoelen en tomaat

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

30 minuten

Ingrediënten

5 tomaten
2 bosuitjes
1 eetl. olijfolie
150 gr kastanje champignons
1 teentje knoflook
zout
vers gemalen peper
peterselie
basilicum
50 gr geraspte Parmezaanse kaas
350 gr Penne Regrate
4 tartaartjes

Bereiden

De tomaten ontvellen en in blokjes snijden
Het wit van de bosuitjes snipperen en het groen bewaren.
De bosui in de olie fruiten, de paddestoelen kleinsnijden en omscheppend meebakken.
De blokjes tomaat en het teentje knoflook uit de pers toevoegen en het geheel 15 minuten zachtjes koken, totdat al het vocht verdampt is.
Op smaak brengen met zout en peper.
Ondertussen macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing en tartaartjes bakken.
Tartaartjes, macaroni en saus op bord scheppen.
Met de kruiden, ringetjes bos-ui groen en kaas bestrooien. Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus