Aantal personen: 4
30 minuten
5 tomaten
2 bosuitjes
1 eetl. olijfolie
150 gr kastanje champignons
1 teentje knoflook
zout
vers gemalen peper
peterselie
basilicum
50 gr geraspte Parmezaanse kaas
350 gr Penne Regrate
4 tartaartjes
De tomaten ontvellen en in blokjes snijden
Het wit van de bosuitjes snipperen en het groen bewaren.
De bosui in de olie fruiten, de paddestoelen kleinsnijden en omscheppend meebakken.
De blokjes tomaat en het teentje knoflook uit de pers toevoegen en het geheel 15 minuten zachtjes koken, totdat al het vocht verdampt is.
Op smaak brengen met zout en peper.
Ondertussen macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing en tartaartjes bakken.
Tartaartjes, macaroni en saus op bord scheppen.
Met de kruiden, ringetjes bos-ui groen en kaas bestrooien.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |